mrsgrip.blogg.se

Fru Grip har tankar om livet med två små barn och kampen att återfå formen (ja av något slag vore fint) och livets övriga små glädjeämnen tillsammans med herr Grip. Här inne presenteras den oglammiga nakna och osminkade vardagen, en småbarnsmammas dagliga cirkus!

Dagen då mamma och storebror fick skäll av pappa

Kategori: Allmänt

Ja det var den här dagen då vi fick en hyvling av pappan i familjen. .. Ups! Storebror och jag laddade upp för dagens gympalektion genom att hoppa i fotbollskläderna och spela glory man United högt och länge. Självklart skulle vi även passa lite boll i vardagsrummet,  mjuk boll så klart! Det blev match... Storebror fick till en fullträff och sköt ner två ljusstakar. .. 10 miljoner bitar glas över golv och ryamatta. Pappa blev arg. .. Inte får man sparka boll inne?! Nä.... oj förlåt vi glömde bort oss...
 
Ljusglimtar av detta var att vardagsrummet nu är 100 procent dammfritt,  ryamattan fick en "tvätt" i snön och jag fick lära känna grovdammsugaren lite närmre. Mindre ljust är det dock i vardagsrummet eftersom vi numera bara har en ljusstake. .. Jaja vi kunde ha haft noll ljusstakar också så det får väl räknas till den positiva sidan? 
 
Gympan var fantastiskt rolig och storebror stormtrivdes. Han hoppade och skuttade i sina fotbollskläder tillsammans med alla rosa dressar... Varför låter inte föräldrar sina pojkar gå på gymnastik? Märkligt? 

KOMMENTARER:

  • Erika säger:
    2014-02-05 | 21:11:14

    Men hörrö, du har ju följare nu. Då kan ju inte en tredagarsfeber komma emellan dina inlägg. Blondinbella bloggar ju trots att hon kräks juhe :)

    Svar: Haha så sant Erika :) Blogga in till sista andetaget får bli det nya :) Undra om Blondinbella har med sig telefonen in på toa så hon kan liveblogga mitt i kräkssjukan?
    Fru Grip

Kommentera inlägget här: