mrsgrip.blogg.se

Fru Grip har tankar om livet med två små barn och kampen att återfå formen (ja av något slag vore fint) och livets övriga små glädjeämnen tillsammans med herr Grip. Här inne presenteras den oglammiga nakna och osminkade vardagen, en småbarnsmammas dagliga cirkus!

En snabbare femma

Kategori: Allmänt

Igår var en dag i träningens tecken. Magträning hemma medan mini hade den goda tanken att sova länge och ett pass på gymmet efter barnen hamnat i säng. Fem km på löpbandet, en minut snabbare än tisdagens försök, och styrka för rygg och axlar.
 
Otroligt glad över att det går så lätt att komma igång och springa! Har saknat känslan och den stående musiken i öronen, Green day international superhits. Kan inte tänka mig att springa utan Green day, blir sjukt peppad från första tonen. Kan inte egentligen påstå att skivan är bra?! Men har sprungit till den sedan jag pluggade på universitetet. Siktar på att nästa gång vara nere på 30 min på fem km, för att under våren komma ner mot 25 min. Även den här gången gick det lätt och jag hade absolut kunnat springa fortare och längre, men skynda långsamt.
 
Det här med träningsmål. Har inte riktigt kommit någon vart ännu? Tjejmilen? Ja jo lite sugen är jag allt. Att komma i arbetskläder börjar närma sig check. Kommer nu i alla byxor, jeans som kostymbyxor, bara fila lite till så sitter nog alla blusar, koftor och kavaj också. Puh! Hade blivit dyrt med en ny jobbgarderob!